keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kilterin koulun jalkapalloturnauksen aatelmia jatkopeleistä

30.9.2014 Kilterin koulu osallistui koulujen väliseen jalkapalloturnaukseen, joka pelattiin MUP-stadionilla. Kilterin lisäksi siellä oli myös mukana Peltolan koulu ja Martinlaakson koulu. Siellä sattui kaikenlaista mukavaa ja välillä myös ikäviä asioita, mitkä toisinaan kuuluvat jalkapallo kentälle ja toisinaan taas eivät.
Kilterin koulun edustusjoukkue (Kuva: Mikko A.)


Jatkopelit alkoivat ikävästi, kun yksi Kilterin pelaajista sai pahan iskun rintaan ja loukkaantui, mutta hänelle ei tullut mitään vakavia vammoja. Yhden nimeltämainitsemattoman Kilterin pelaajan mielestä peli oli todella raskas, sillä hän oli käynyt juuri Hesburgerissa syömässä mahtiannoksen. Ensimmäisessä ottelusta joukkueen taitavimpiin pelaajiin lukeutuva pelaaja teki yhden turnauksen hienoimmista maaleista vetämällä hurjan tykin 40 metristä suoraan yläkulmaan. Kilteri ei kuitenkaan päässyt jatkoon vaikka kannustus oli päätä huimaavaa. Pelit olivat todella tiukkoja mutta niistä jäi huono maku suuhun, sillä hävisimme kovan taistelun jälkeen.

Turnaus ei mennyt kovin hyvin tänä vuonna, mutta arvostamme kuitenkin sitä miten opettajat Mikko ja Aleksi järjestivät ja antoivat mahdollisuuden pelata.




Tehnyt: TEAM BENDTNER (Aleksi,Topias,Lauri)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti